#6 Rezervace zdrojů na ZIMBŘE

Příspěvek byl publikován v rubrice ICT se štítky , a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u “#6 Rezervace zdrojů na ZIMBŘE

  1. Jinak jeste k tem CALDAV uctem. ZIMBRA ty udalosti neumi ne-notifikovat zatim. Takze ze vsech kalendaru caldav, dostavate notifikace. Resi se to ted na bugzille.

  2. Jinak to hledani ve find shares funguje v spodnim okenku. Ve vrchnim skutecne hleda jenom v tech podslozkach a tam je vsude Calendar text.

  3. Možná bug a možná spíš feature, ale pro mě je to docela nevýhoda… Dostanu pozvánku na jednání např. v Poříčanech. Abych neměl v kalendáři milion záznamů jedné události, tak si tuhle událost,na kterou jsem pozvaný upravím a přidám si tam auto. Po uložení se mi ale auto nezarezervuje, takže to musím buď manuálně udělat přímo v kalendáři auta a nebo si zadat podruhé tu samou událost.

    • Hm zajimava situace. Pozjistuji a dam vedet. Cekal bych , ze staci pridat auto do schuzky , kterou neorganizujes a vytvoris si jeji rozsirenou verzi u sebe, nebo mozna by slo udelat to, ze posles organizatorovi navrh na zmenu , kde pridas to svoje auto. Protoze i ostatni by meli vedet, ze nejake auto uz jede z dane lokality a tim padem by se to pekne vsem distribuovalo bez toho aby koukali do kalendare zdroje.

    • Hm tak to neni ani jak jsem psal.
      Ono kdyz nejsi owner schuzky , tak kdyz ji upravis, tak se nic nenotifikuje ani ownerovi.
      Takze existuji jenom 2 zpusoby jak to udelat:

      1. V prijeti schuzky dat ownerovi vedet , ze chces neco zarezervovat a on to muze doplnit
      2. Pouzit sdileny kalendar pro danou schuzku, kde on ti da pravo menit schuzku a ty v te puvodni pridas zdroj ktery potrebujes.
      3. Mit vetsi pravo na kalendar zdroje – dost vylucuji to by byl chaos

    • Jeste me napadlo, co zkusit propose new time. On tim padem posle vsem jakoby aktualizaci a mozna i zdrojum, protoze tady se muze zmenit cas. Takze zdroje by mel po schvaleni noveho casu i kdyz stejneho zrusit a znovu zarezervovat. Nezkousel jsem, jenom me to ted napadlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>